, ,

Ladderen: je goed voelen.

Wat is dat: “ladderen”?

De ladder gebruik je op het moment dat je positieve verandering wilt. Je zit dan vaak in een situatie die je een negatief gevoel geeft. Je denkt er veel over na en je gedachten maken overuren. Het leidt niet tot antwoorden; je raakt meer en meer verstrikt in je negatieve gedachten.

De oplossing lijkt ver te zoeken. Wat nu? Dit is het sein voor verandering. Hier komt de ladder in het spel. De ladder helpt je los te koppelen van negatieve beperkende gedachten. Waar je aan denkt én hoe je daar over heeft rechtstreeks invloed heeft op je emoties, gedrag en acties.

Je gedachten bepalen je plaats op de ladder. Als je dat beseft, dan weet je ook dat je niet vast hoeft te zitten in negatieve en beperkende gedachten. Jij bent de baas over je gedachten, jij kunt ze sturen

Breng jezelf hoger op de ladder. Iedere keer als je een naar of ongewenst gevoel hebt, kun je er zeker van zijn dat je op dat moment je gedachten hebt gericht op iets wat jij niet wilt. Dat voelt niet goed en het helpt je absoluut niet verder.  

Kies vanaf nu bewust voor goed-voelende gedachten.

Onmiddelijk kom je hoger op je ladder en meer in je persoonlijke kracht. Hier begint de verandering. Hoger op de ladder zie je mogelijkheden in plaats van moeilijkheden. Er komt rust en ruimte in je hoofd. Je krijgt balans en vertrouwen.

Ladderen is niet moeilijk om te doen:

Waar word jij blij van? Wat wil je graag ervaren in je leven? Wat zijn je wensen en verlangens? Richt daar je gedachten op. De bedoeling is om een manier te vinden om je op dít punt in je leven beter te voelen; dan pas kunnen dingen gaan veranderen op de manier die jij wenst.

Je hoeft de ongewenste situatie in je leven niet te negeren want dat werkt juist averechts. De nadruk komt dan nóg meer op wat je NIET wilt in je leven. Kies gewoon voor gedachten die jou een goed gevoel geven, op de dingen die je wél wilt, los van de situatie waar je in zit.

Focus je daar op.

Dit zet de boel in beweging. Je zult de mensen, ervaringen en momenten naar je toe trekken die jij als ‘goed’ in je leven ervaart. Dit is op geen andere manier te bereiken; niet via iets of iemand. Het gebeurt puur vanuit je persoonlijke kracht.

Waarom zou je die niet gebruiken?!