, ,

Je beste leven.

Het beste leven is het leven dat voor ons bestemd is; het is ons geboorterecht. Stel je voor dat vlak voor jouw komst op aarde alle kennis en wijsheid die je hier nodig hebt aan je is meegegeven. Alles is er; het juiste spoor is als het ware voor je klaar gezet. Je hoeft het alleen nog maar te volgen. 

Als je op jouw juiste spoor bent is er in je leven niets wat jij niet kunt zijn, kunt doen of hebben; alles is mogelijk! Jij kunt gegarandeerd het leven leiden dat jij wenst. 

Het beste leven staat centraal tijdens ons verblijf op aarde. Wij zijn er altijd naar op zoek, we werken er aan, we verlangen er naar al zijn we het ons dat niet bewust. We willen voortdurend (weer) in dat spoor komen dat op één lijn loopt met het beste leven.

Velen van ons raken echter door onze opvoeding, achtergrond, omgeving, negatieve ervaringen en overtuigingen dat juiste spoor kwijt, en vergeten helaas dat we de antwoorden gewoon bij ons hebben. Leven buiten het juiste spoor is nooit echt zoals wij het willen. We voelen dat ergens ook wel.

We hebben zorgen over de toekomst en denken aan problemen uit het verleden; we genieten niet van het moment. We voelen ons vaak onvoldaan en ontevreden, maken onszelf en anderen verwijten, en ergeren ons aan van alles. De momenten van geluk die we voelen zijn meestal gekoppeld aan iets of iemand; we ervaren geen duurzaam geluk.

Er zijn mensen die hun weg terug hebben gevonden en op het juiste spoor zitten. Ze zien er zo uit: ze voelen zich goed, ze hebben energie en zijn daadkrachtig, ze zijn in balans en hebben vertrouwen in het leven. Bovenal zijn zij overvloedig en hebben zij de ervaringen die zij willen in het leven.

Deze mensen krijgen óók uitdagingen op hun pad en die gaan zij met gemak aan. Hun werkelijkheid is hetzelfde als die van anderen maar de oplossingen komen als vanzelf op hun pad. Zij zijn zich bewust van hun vermogen om te sturenZij hebben de ruimte om situaties goed te overzien en maken de juiste keuzes.

Dit is geen fantasie-mens. Jij bent dit, op het moment dat je gaat afstemmen op je persoonlijke kracht. Daar kun je aan werken, maak dat tot je doel. Houd jezelf voor dat je alles kunt wat jij wilt!

Want dat kun jij echt.