,

Je persoonlijke kracht

Er is een bron van geluk en vrede in ons die altijd beschikbaar is en altijd vernieuwd kan worden. Dit klinkt wazig maar het is net zo natuurlijk als ademhalen; het is onze persoonlijke kracht.

Persoonlijke kracht is wat wij voelen op elk moment dat we uit het lawaai van onze gedachten en de druk(te) van onze omgeving stappen. Het biedt ons een rustig middelpunt terwijl wij midden in het leven van alledag staan. Hier zijn wij dicht bij onze kern, bij wie wij echt zijn.

Persoonlijke kracht vervult ons met moed, enthousiasme en vertrouwen over het leven dat altijd verandert en altijd in beweging is. Het is een levenskracht die wonderen kan verrichten, een creatieve geest die antwoord kan geven op onze diepste vragen, en oplossingen heeft voor onze grootste problemen.

We weten vaak niet dat wij moeiteloos en op elk gewenst moment over deze pure kracht kunnen beschikken. Onze focus is voornamelijk gericht op overleven en controle houden, en door tijdgebrek of angst krijgen wij geen contact met onze persoonlijke kracht.

Maar als we écht verder willen in ons leven, als we willen groeien en voorspoed en vreugde willen ervaren (in plaats van te overleven), dan kan dat alleen door afgestemd te zijn op onze persoonlijke kracht.

Als dit bewustzijn er is gebeurt er opeens van alles. Ons leven verandert op een manier die we niet voor mogelijk gehouden hadden. We worden vrij van onze illusies, onze beperkende gewoonten en overtuigingen, onze oordelen, onze angst, ons schuldgevoel, ons gebrek aan vertrouwen en het gevoel van alleen-zijn.

Er komt ruimte! Zo zetten we de deur open voor harmonie, voorspoed en vreugde in ons leven, die we op geen énkele andere manier zo kunnen ervaren of bereiken. Geluk en vervulling komen niet van buitenaf. Alle innerlijke wijsheid, kracht en creativiteit die wij nodig hebben om oprecht gelukkig te zijn hebben we al.

Als wij ons elke dag aansluiten op onze persoonlijke kracht leidt het ons als vanzelf naar een een leven van werkelijk geluk en innerlijke rust.