, ,

De vreugde-verslinder

Zorgen en gepieker over geld, en andere aspecten van je leven, kunnen langzaam alle vreugde en blijheid uit je halen. Je gedachten draaien overuren en je hoofd kan de stroom bijna niet aan. Het is heel vermoeiend en er is weinig ruimte voor vrolijke positieve gedachten.

Wat kun je doen?

Maak je vrij van de angst die je voelt. Angst houd je in de greep en dan denk je alleen maar aan wat je niet kunt in plaats van wat je wél kunt. Dan kom je nooit verder.

Kies er voor om positief te reageren op de problematische gebeurtenissen in je leven. Door negatief te reageren raakt de oplossing van je probleem alleen maar verder uit zicht.

Denk aan alle mooie en fijne dingen die je in jouw leven hebt. Dat kan van alles zijn. Het kan je familie, je relatie, je gezondheid, je huis, je werk zijn. Denk aan de dingen waar jij blij van wordt.

Zorg er voor dat je je gedachten op één lijn hebt met datgene dat jij wilt in je leven, in plaats van datgene wat je nu juist niét wilt. Zorg voor goed-voelen gedachten!

Bedenk dat jij het verdient om je goed te voelen, en dat je een goed stabiel financieel leven mag hebben. Maak dat tot je doel.

Als je consequent oefent om op dit spoor te blijven zullen positieve veranderingen plaatsvinden op elk gebied van je leven.

Blijf in beweging! Energie schept energie, en zo kom je verder.