Een goede relatie met geld.

Om krachtig in het leven te staan en positieve verandering mogelijk te maken, is het belangrijk dat je ook aan het financiële deel van je leven vorm geeft. Je kunt in het leven niet zonder geld, zo simpel is het.

Geld is niet een relatie die je uit je leven kunt bannen, en waarom zou je ook? Je kunt geld voor je laten werken, zodat het jou ondersteunt bij het behalen van je succesdoelen. Daar is het ook voor bedoeld!

Dit is misschien een totaal nieuw concept voor je. Misschien heb je nooit geleerd om goed met geld om te gaan, en wil je over geld geen zorgen of problemen meer hebben. Misschien heb je geen echte geldzorgen maar is er altijd te weinig: je zou graag méér geld hebben voor de dingen in je leven die jij belangrijk en fijn vindt.

Geld beheerst op die manier je leven, maar daar kun jij verandering in brengen!

Geld hoort gewoon bij jou, het hoort bij het leven. Zet dus de deur open, voel je vrij om geld aan te trekken en te sturen zodat het jou dient, niet omgekeerd. De oude manier past niet meer bij jou: geld beheerst NIET je leven, jij beheerst je geld.

In de nieuwe situatie geef jij leiding aan je geld, en niet andersom. Bepaal wat ‘geld’ nu voor jou betekent, welke relatie jij er mee wilt hebben, hoe je er mee om wilt gaan en welke succesdoelen jij met geld wilt behalen. Het is daarbij niet relevant of je op dit moment nu veel, weinig of vrijwel geen geld hebt.

Laat je niet afschrikken door tekorten of schulden. Het bezit van geld of gebrek aan geld bepalen niet wie jij bent: jouw waarde en mogelijkheden staan los van de stand van je bankrekening. Er is zoveel mogelijk! Om financiële rust en vrijheid te vinden gaat het er om wat je doet met wat je nu hébt.

Wat je aandacht geeft groeit, en dat geldt óók voor geld. Weet jij wat er precies in en uitgaat? Stel je de juiste prioriteiten als je geld uitgeeft? Maak keuzes die ALTIJD een verandering ten goede inhouden en zorg dat je overzicht houdt. Meer is niet nodig voor een goede relatie met geld!

Als je de leiding neemt over geld komt alles in beweging. De resultaten zullen verbluffend zijn.

Als je een goede relatie met geld hebt is je beloning groot: je ervaart financiële rust omdat je in je levensonderhoud kunt voorzien, je hebt grip op je schulden of je hebt géén schulden, er zijn wat extraatjes voor leuke dingen en je kunt je in alle vrijheid richten op het behalen van je succesdoelen!